Atpakaļ        
            
                
                    
                                                                                                                        
                    
                    
                                    
                
            
                                
            
        
        
        
            
             
        
    
    
     Atpakaļ            
     
    Dr.sc.ing. Asnate Ķirse-Ozoliņa
Pārtikas un uzturzinātniece ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi pētnieciskajā darbā
Ikdienā darbojas ar funkcionālu produktu izstrādi, pārtikas mikrobioma izpēti, kopā ar studentiem meklē iespējas mikroorganismu ierobežošanai pārtikas produktos.
Šobrīd pēta jogurta mikrobiomu projektā "Bioaktīvo savienojumu novērtējums fermentētos piena produktos: jauna pieeja" (Nr. 5.2.1.1.i.0/2/24/I/CFLA/002, AF21)"
                
                                                                                        
                                                    
                
            Šobrīd pēta jogurta mikrobiomu projektā "Bioaktīvo savienojumu novērtējums fermentētos piena produktos: jauna pieeja" (Nr. 5.2.1.1.i.0/2/24/I/CFLA/002, AF21)"
 
            













































