Atpakaļ
Atpakaļ
Ingmārs Ladigs
Re'chef virtuves šefpavārs un īpašnieks, Slow Food cooks Alliance Latvija biedrs, Bioloģiskās pārtikas vēstnesis, “Mūsdienu Latvijas garšas” 1. sezonas uzvarētājs
Man ir svarīgi dalīties ar savu pavāra pieredzi un zināšanām, lai veselīgi un pašmāju produkti būtu mūsu maltītes stūrakmens. Lai receptes, ko gatavojām kādreiz, netiktu aizmirstas un atdzimtu mūsdienu redzējumā. Man ir svarīgi zināt, kur un kā tiek sagādāta veselīga un tīra pārtika un pazīt savu zemnieku sejā. Apzināt, ka Latvijas virtuve ir bagāta garšām un smaržām un izkoptām tradīcijām. Uzsvērt maltītes sezonālo raksturu. Un turēties pie idejas - “No vagas galdā!”
