Kulinārā laboratorija "Gatavošana no pārtikas pārpalikumiem"

28.06.2019 18:30 - 19:30

Atkritumu mazināšanas poligons 32

Apraksts:

Sekojot līdzi tam, kā ēdienu gatavo pieredzējis pavārs, kulinārajā laboratorijā bagātināsim savu izpratni par pārtikas situāciju pasaulē, par izmantoto pārtikas produktu piegādes ķēdi, un par ēdienu ilgtspējīgu gatavošanu: bioloģisko un pēc iespējas īsākas piegādes ķēdes produktu izvēli, pārtikas pārpalikumu izmantošanu, bezatkritumu gatavošanu un dalīšanos ar praktiskiem padomiem. Turklāt kulinārajā laboratorijā uzsvērsim pārtikas vērtību, jo pavārs, kas rādīs gastronomijas paraugdemonstrējumus, ir arī pārtikas atkritumu mazināšanas vēstnieks. Padalīsimies ar kulinārijas laboratorijā redzēto un degustēto ēdienu receptēm.